Шукайте мене на Фестивалі Слов’янських Народів

Отож, з 25 квітня по 9 травня, на території Чехії, Словакії, Польщі та України пройде Фестиваль Слов’янської Культури. На цьому фесті ви зможете бачити вашого кобзарая — Віктора Пашника. Будуть приймати участь 6 слов’янських народів, по 5 людей з кожного кутка: України, Білорусії, Росії, Словакії, Польщі та країни-організатора — Чехії.

Ну що, будем там співати, грати й танцювати ;). Вчитимемось співпрацювати й дружити. А взагалі-то все цікаво, бо я вперше виїжджаю в „конкретну“ Европу. Подивлюсь, відчую та поділюсь враженнями. Чекайте мега-великий заряд позитиву з відгуками про фестиваль і обов’язково з світлинами!

 колеги


7 коментарів до “Шукайте мене на Фестивалі Слов’янських Народів”

  1. kukusia сказав:

    Щасти тобі в дорозі, Вітер!!!

  2. Наташенька сказав:

    О!
    Вітаю!
    Такий цікавий фестиваль! Здорово!
    І світлин буду чекати!

  3. kukusia сказав:

    привітик!!!!
    а де ж світлини обіцяні з фестивалю?

  4. Михаил и Нонна сказав:

    Виктор позвони Нам! И оставь свой номер тел.!!!!!!

  5. Мамай сказав:

    Щось трохи фестиваль неправильно називається. Московити та білоруси не є слов’янами: одні, нащадки мокші, весі, вятки, чуді та ін. – фіно-угри; інші, в середньовічі звані литвинами чи литовцями – помори. Звичайно, вони втратили свої культури, мови та замінили їх на дещо спотворену руську, але від того суть не змінюється. Отже, захід слід було назвати “Фестиваль слов’янських та слов’янізованих народів”.

Залишити Коменар